×

Menü

KURUMSAL

Can Boru Profil Ve Nakliyat San. Tic. Ltd. Sti.

Can Boru ve Profil, 2001 yılından beri Uluslararası Standartlara uygun Boru Profil satışı konusunda faaliyet göstermektedir.


Can Boru olarak temel prensibimiz, geniş ürün yelpazemiz (sanayi boruları, kare ve dikdörtgen profiller, oval ve havlupan profil) ile siz değerli müşterilerinin taleplerini eksiksiz ve zamanında karşılayabilmek, bu ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere ulaştırabilmektir. İstanbul İkitelli'de bulunan sevkiyat merkezimiz ve güçlü stoğumuzla, sizlere hızlı bir servis vermekteyiz.


Ürünlerimiz, yuvarlak boru, kare ve dikdörtgen profil, özel şekilli (oval, elips, D) profiller, açık (U ve Omega) profiller, olmak üzere zengin bir çeşide ve ebatlara sahiptir.


Üretici firmalara 0,5 cm den – 3,00 mt ye kadar uzunlukta, 0,50 mm'den – 5,00 mm'ye kadar kalınlıktaki boru ve profilleri hassas çapaksız ve her ebattaki kesilmiş ürünü profesyonelce paketleyerek müşterilerine hizmet vermektedir.


Can Boru, teknolojik yatırımları, stok gücü, kaliteye verdiği önem ve lojistik yatırımları ile kapıya teslim hizmetleri, müşteri memnuniyeti ilkesi, sektördeki bilgi ve tecrübesi ile her geçen gün büyümektedir.


Can Boru olarak bizi bu günlere taşıyan tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.